Nye moderne villaer beliggende mellem Marbella & Estepona

 

nye villas malaga

villaer i malaga spanien

nye villaer costa del sol

villaer til salg malaga

nyproduktion villaer spanien

nye villaer estepona

Nye villaER til salg på Costa del Sol- PRISER FRA KUN:€480000

 

Elsker du golfferie på Costa del Sol? Mindre villaprojekt med en skøn beliggenhed mellem Marbella og Estepona på Costa del Sol nu til salg. Her får du muligheden for at nyde en golfferie i afslappende private rammer, med masser af plads til familie og venner. Villaerne har en skøn udsigt over golfbanen og er bygget med fokus på effektiv energiudnyttelse og nem vedligeholdelse v.h.a. moderne teknologi. Villaerne udmærker sig ved en gennemgående høj byggestandard med anvendelse af de bedste byggematerialer bl.a. marmor. De er bygget med 3 etager og indeholder 180m2, med 4 soveværelser og 3 badeværelser. Du kan nyde skønne panoramiske udsigter fra de fleste rum, samt en privat terrasse og stor privat pool med jacuzzi. Har du spørgsmål? Ring eller skriv til os, vi er altid klar med svar.

Ring på telefon: (00 34) 635 545 451 E-mail: gs@inproperty-spain.com

Dette er en fantastisk ny boligprojekt bestående af villaer udført efter en særdeles høj byggestandard i området midt i mellem Puerto Banus og Estepona by, der kaldes den New Golden Mile. Dette område har mange restuaranter, golf baner og gode strander og komplekset her ligger også tæt på en golfbane. Projektet repræsenterer en rigtig god investeringsmulighed ved køb af bolig i Spanien.Moderne villaer / Tæt på golfbane / Lave priser / Tæt på Laguna Beach

 

Bed om en brochure i PDf format og opdaterede priser.

gs@bolig-int.dk Tlf: 00 34 635545451

 

 

detaljer

fakta:

PRISER: FRA €480.000
SOVEVÆRELSER: 3 eller 4
BADEVÆRELSER: 3
UDSIGT: Terrasser med fantastisk havudsigt
Pools

45 minutters kørsel fra Málaga lufthavn

områder costa del sol

KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

nye lejligheder i spanien malaga

 

Ønsker du at spare penge og finde et specielt tilbud på Costa Del Sol? Innovative property er specialister i at finde de bedste boliger, vi arbejder sammen med alle bankerne og er konstant på udkig efter gode muligheder, vi er erfarne i at forhandle og kan spare penge for dig.

Registrer for nyhedsbreve om tvangssalg her!