bolig i marbella på norsk

innovative property

Bolig Spanien - Bolig Costa Del Sol

HÅNDVÆRKER TILBUD I SOTOGRANDE! - COSTA DEL SOL - REF: INN00068 - PRIS kUN: €297.000!!

FANTASTISK HÅNDVÆRKER TILBUD MED 7 SOVEVÆRELSER OG EN FANTASTISK BELIGGENHED!

Dette er årets investeringsmulighed! Denne villa er beliggende på et af de mest eftertragtede områder på Costa del Sol, men med en langt lavere pris end de resterende boliger i samme område. Der er her tale om et håndværkertilbud i form af en villa med 7 soveværelser.

Villaen i sig selv dækker kun omkring en femtedel af grundens areal, som udover villaen har en stor privat pool og masser af have, som trænger en kærlig hånd.
Beliggenheden hedder Sotogrande, hvor villaer af denne størrelse, normalt vil koste omkring €1 million – Blandt andet derfor er dette årets investerings mulighed, hvor man har mulighed for at renovere huset præcist som man ønsker, så man kan få lov til at sætte sit eget præg på drømmehuset!

Villaen er direkte fra banken, men har stået tom i et godt stykke tid, og behøver der for en kærlig hånd. Men fra villaen har man en fantastisk flot udsigt over bjergene og de omkringliggende goldbaner.

Sotogrande er kendt for de store golfbaner, den eksklusive havn og polo turneringer. 20minutters kørsel væk ligger Gibraltar, som har den lufthavn der ligger tættest på Sotogrande. Ca. 1 times kørsel væk, har man Malaga lufthavn.

Der er ingen tvivl om, at dette hus, hurtigt vil blive solgt, så kontakt os nu, for at få en fremvisning af denne bank bolig!

fakta:

BOLIGTYPE: VILLA
PRIS: OMKRING €297.000
SOVEVÆRELSER: 7
BADEVÆRELSER: 5
BEBYGGET AREAL: 490M2
GRUND AREAL: 2.455M2
AFSTAND TIL GIBRALTAR LUFTHAVN: 20MINUTTERS KØRSEL
AFSTAND TIL MALAGA LUFTHAVN: 1TIMES KØRSEL
KATEGORI: TVANGSSALG, INVESTERING, RENOVERING