Mulighed for at købe en flot stor 3 værelses øverste etage lejlighed i Center for Fuengirola: €159,000

med stenkast til alle faciliteter og sandstrande, en skal se !! PRIVATE parkeringsplads inkluderet!

Blokken er velholdt og imponerende på indgangen med en elevator. Lejligheden er beliggende i en forhøjet position på 7. etage, nyder en fantastisk udsigt over en enorm andalusisk torv med en vifte af funktionen springvand og monumenter, hvor du har de traditionelle markeder to gange om ugen, ideel til din økologiske frisk fisk, frugt og grønt!

På indgangen, stue og spisestue er enorm, som ser ud til den fantastiske udsigt, terrassen er blevet lukket, og nu i øjeblikket en del af den levende plads, men kan let konverteres tilbage. Alle værelser er rummelige, køkkenet er støder op til stuen - stort med et hjælpeprogram område og udstyret med alle hårde hvidevarer. Prale 3 soveværelser, hvoraf to er dobbelt og den tredje er en generøs enkelt - master indeholder indbyggede klædeskabe.

Badeværelset har et badekar med bruser vedhæftet fil, håndvask og underskab med en W.C og bidet. En fantastisk lejlighed med så meget potentiale i en førsteklasses beliggenhed, tæt på alle faciliteter og stranden - Visning anbefales! Fuengirola ligger kun 25 km vest for Malaga og er let tilgængeligt med bil, bus eller tog, og er et populært turistmål og boligområde. Fuengirola har en befolkning på 75,953 indbyggere med en gennemsnitlig årlig temperatur på 18 grader og en gennemsnitlig årlig nedbørsmængde på 570 mm. De vigtigste årsager til dens popularitet er dens placering og nærhed til feriesteder i Benalmadena og Torremolinos mod øst og resorts i Mijas Costa og Marbella mod vest, lidt over 35 km væk.

Det har også 8 km kyststrækning, som er for det meste uafbrudt strande, hvoraf der er 7, det ene er en blå flag strand. De områder af Los Boliches og Torreblanca er travle områder i deres egen ret, men tilbyder en mindre hurtigere tempo i livet. High street og sidegader i Los Boliches giver en grådighed af små barer, restauranter ikke kun at tilbyde internationale drinks og retter, men som af lokale kvalitetsprodukter og har sin helt egen identitet.

Torreblanca er meget frontline orienteret, men ikke til det yderste af sine naboområder, hvor sidder nyder en drink eller et måltid kigger ud over Middelhavet er en sædvanlig handling. Begge disse områder har en togstation.

gs@bolig-int.dk

fakta:

BOLIGTYPE: LEJLIGHED
PRISER: FRA €159.000
SOVEVÆRELSER: 3
BADEVÆRELSER: 1
Byg Størrelse: 112 m²
IBI Gebyrer: € 270 / år

info@bolig-int.dk

KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

Søg database igen..

Tilbage til forside

Tilbage til forrige side

Ønsker du at spare penge og finde et specielt tilbud på Costa Del Sol? Innovative property er specialister i at finde de bedste boliger, vi arbejder sammen med alle bankerne og er konstant på udkig efter gode muligheder, vi er erfarne i at forhandle og kan spare penge for dig.

Registrer for nyhedsbreve om tvangssalg her!