En fantastisk mulighed for at købe i et kompleks i første linje fra stranden for en brøkdel af dens normale pris: kun €169,000

2 soveværelser på strandlinjen 169.000€.

Denne ejendom ligger lige ved stranden på grænsen til Calahonda og Cabopino Marbella, så det er også kun en kort gåtur fra den berømte havn Cabopino og nogle af Marbella og Mijas Costas bedste strande. Denne ejendom er perfekt til enhver der kan lide stranden, vandsport eller gå på vandreture og ville også give et fantastisk sommer leje potentiale.

Hvis du er på udkig efter en god ejendom på strands frontlinje, så er denne ejendom definitivt en visning værd og ligger langt under gennemsnitsprisen for andre lignende ejendomme.

Innovative Property er nøgleindehaverne for denne ejendom, så kontakt os altid direkte for en fremvisning, da vi også har et lille udvalg af ejendomme, der aldrig deles med andre agenter, og vi kan hjælpe dig med at spare penge.

Bed om en liste over lignende ejendomme i dette område. Gs@inproperty-spain.com Ref. Frontlinje strand ejendomme.

 

gs@bolig-int.dk

PRIS: 169.000 €
SOVEVÆRELSER: 2
BADEVÆRELSER: 2
UDSIGT: Hav og strand
Bygningsstørrelse: omkring 89m2
Afstand til stranden: 2 minutter.
Afstand til lufthavn: 25 minutter.
Faciliteter: Elevator, Indbyggede Garderobe Skabe, Nærliggende Transport, ADSL / WIFI, En suite Badeværelse, Glaseret Dobbelt
 
Hvad vil du gerne gøre nu?
Ring til os: (00 34) 635 545 451

hent salgsopstilling