Store leje potentielle minutter gåtur til stranden KUN : €149,000

Lækker lejlighed på Marbella Golden Mile og TÆT VED stranden

Marbella golden mile, gå 1 minuts gang fra stranden og 5 minutter fra centrum af byen, med alle former for tjenester. Mulighed for at værelseslejlighed med uafhængige, fuldt renoveret, rummeligt skab flush af 6 døre, privat terrasse 8 m2, rummeligt badeværelse, air conditioning kolde og varme, vestvendt, lift, lille opbevaringsrum. I kompleks med 3 swimmingpools, tennis pagaj og tennisbaner, anlagte haver, restaurant i fuld udligning, hængekøjer, legeplads lukkes med udsigt ud over La Concha, Fællesskabet parkering i proevelokalet, omgivet af flere luksushoteller.

Ideel investering, både for året rundt luksus, der bor, og til at nyde en vidunderlig ferie. Meget højt leje potentielle. La Carolina Park område Nagüeles urbanisering, slikkepind, Palacio Férias y Congresos af Marbella. I bil minutter 5 Puerto Banus, 35 minutter lufthavn og 1 time fra Gibraltar.

gs@bolig-int.dk

fakta:

BOLIGTYPE: LEJLIGHEDER
PRISER: FRA €149.000
SOVEVÆRELSER: 1
BADEVÆRELSER: 1
Byg Størrelse: 58 m²
Terrasse: 8 m²
Haven Terrasse: 154 m²
Gastos de Comunidad: € 95 måned
Gebyrer: € 300 / år

info@bolig-int.dk

KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

Søg database igen..

Tilbage til forside

Tilbage til forrige side

Ønsker du at spare penge og finde et specielt tilbud på Costa Del Sol? Innovative property er specialister i at finde de bedste boliger, vi arbejder sammen med alle bankerne og er konstant på udkig efter gode muligheder, vi er erfarne i at forhandle og kan spare penge for dig.

Registrer for nyhedsbreve om tvangssalg her!