fantastiske lejligheder i calahonda: € 139.900 Euro - SOLGT MAJ 2017

En fantastisk penthouse 1. række til strand.

Denne imponerende penthouse er en once in a lifetime mulighed for at eje en frontlinje strand ejendom med en fantastisk beliggenhed. Den utroligt rummelig forreste terrasse har betagende udsigt over havet og stranden. Et perfekt sted at underholde gæster, eller sidde i afslapning beundrer vista. Det er også sydvendt så vil garantere dig at modtage de maksimale solskinstimer på Costa del Sol er berømt for.

Der er en stor fælles pool ved havet for dig at nyde afkøling. Også inkluderet i prisen er et opbevaringsrum og en garage. Dette er en usædvanlig god handel, indstillet til en 1/3 af prisen under, hvad andre lignende første linje strand penthouse i det samme område, der sælger på. Også dette er en mere moderne bygning end de fleste andre strand lejligheder i Fuengirola eller Benalmadena, som generelt 25-40 år.


gs@bolig-int.dk

fakta:

BOLIGTYPE: LEJLIGHED PENTHOUSE
PRISE: € 205.000 Euro
Område: 72m2
Terrasse: 16m2
Soveværelser: 2
Badeværelser: 2
Orientering: Sydvest
År: 2000
Fælles udgifter pr. måned: 92 €
Ejendomsskat pr. år: 406 €

info@bolig-int.dkKONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

Søg database igen..

Tilbage til forside

Tilbage til forrige side

Ønsker du at spare penge og finde et specielt tilbud på Costa Del Sol? Innovative property er specialister i at finde de bedste boliger, vi arbejder sammen med alle bankerne og er konstant på udkig efter gode muligheder, vi er erfarne i at forhandle og kan spare penge for dig.

Registrer for nyhedsbreve om tvangssalg her!