Fantastisk beliggenhed, tæt på strand, stor lejlighed med to terrasser KUN : €220,000

rummelig lejlighed tæt på stranden med to store terrasser

I Eviria 10-15 min gåtur til en dejlige sandstrande finder du denne virkelig rummelig lejlighed med to store terrasser mod syd og mulighed for at bygge en trappe til tagterrasse 132m 2 med uhindret havudsigt. Lejligheden har en god beliggenhed og nemt at leje ud, flere golfbaner i nærheden. Træ trapper fører op til huset og på siden er plads til bil og på venstre side er der en "garden shed" til opbevaring. Du indgår en lille sal hvor til højre er en rummelig gæstetoilet og et ekstra værelse.

Den rummelige stue har direkte adgang til en stor terrasse. Fra en entre du nå ud til køkkenet, som er veludstyret og udgang til en lige så stor terrasse (mod syd) med et opbevaringsrum og en pantry ved siden af køkkenet. Det største badeværelse er tilgængelig fra hallen og tre store soveværelser med rummeligt garderobeskab. Denne lejlighed har en masse potentiale og er en fantastisk mulighed for en person, der har en smag for design og kunst at gøre noget ekstraordinært. Elviria er et livligt kvarter med flere store supermarkeder som Lidl, Mercadona og Supersol. Restauranter og barer, apoteker og skoler. 20 minutter til Fuengirola, 10 min. til Marbella og Malaga lufthavn 40 minutter. Prisen er et røverkøb.

gs@bolig-int.dk

fakta:

BOLIGTYPE: LEJLIGHEDER
PRISER: FRA €220.000
SOVEVÆRELSER: 3
BADEVÆRELSER: 1.5
Byg Størrelse: 154 m²
Terrasse: 48 m²
Haven Terrasse: 154 m²
Gebyrer: € 500 / år

info@bolig-int.dk

KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

Søg database igen..

Tilbage til forside

Tilbage til forrige side

Ønsker du at spare penge og finde et specielt tilbud på Costa Del Sol? Innovative property er specialister i at finde de bedste boliger, vi arbejder sammen med alle bankerne og er konstant på udkig efter gode muligheder, vi er erfarne i at forhandle og kan spare penge for dig.

Registrer for nyhedsbreve om tvangssalg her!