Fantastisk moderne renoveret penthouse med panoramaudsigt, centralt i Los Boliches.
Nedsat med €70.000 PRIS- : €265,000

Moderne indrettet, ny renoveret, 2 soveværelser, Fantastisk beliggenhed i Los Boliches - Fuengirola. Nedsat med €70,000 Nu kun: €265,000

 (God investering! Spørg efter en liste med lignende boliger mange er ikke på vores hjemmeside)


Luksus penthouse i hjertet af Los Boliches lige på Rafael Square. Denne penthouse med 2 soveværelser er ideel som ferie bolig, udlejnings bolig eller bare som permanent bolig. Hele lejligheden har gulv varme og dobbelt glas vinduer så den også kan benyttes i de lidt køligere måneder. Udsigten er virkelig fantastisk, terrassen løber rundt om lejligheden og tilbyder både havudsigt, by og bjerge. De meget smagfulde møbler medfølger.

Kontakt os nu for at arrangere en fremvisning: gs@for-sale-marbella.com Tel: 00 34 635545451

I de sidste to år har der været, endnu engang, en utrolig stor efterspørgsel på ejendomme på Costa del Sol. Mange ejendomsmæglere har slået deres egne personlige rekorder måned efter måned. Med stor interesse fra Frankrig, Belgien, Skandinavien, Schweiz og England samtidig med køberer fra lande længere væk.
Efterspørgslen på ultra moderne, minimalistiske ejendomme har været størst med efterspørgslen værende meget større end det aktuelle udbud hvilket har fået bygherrer og arkitekter til at starte med at bygge små super moderne lejlighedskomplekser med luksus lejligheder med sol energi system, som skifter luften i løbet af dagen og med isolering som aldrig før er set på Costa del Sol.

Ring på telefon: (00 34) 635 545 451 E-mail: gs@inproperty-spain.com

 

bolig detalljer

PRIS NY: €265.900
SOVEVÆRELSER: 2
BADEVÆRELSER: 1

15 minutters kørsel fra Málaga lufthavn

SUPER INVESTERINGS MULIGHED!

 

område i costa del sol  

Søg huse til salg i Fuengirola her!

Søg bolig til salg i Fuengirola her!


KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

 

Ønsker du at spare penge og finde et specielt tilbud på Costa Del Sol? Innovative property er specialister i at finde de bedste boliger, vi arbejder sammen med alle bankerne og er konstant på udkig efter gode muligheder, vi er erfarne i at forhandle og kan spare penge for dig.

Registrer for nyhedsbreve om tvangssalg her!