Fantastisk luksuslejlighed i Marbella KUN : €280,000

STOR udsigt, høj kvalitet moderne luksus, egen spa og pool

I Spanien giver det dig mulighed for at blive ejer af sit eget paradis. Se vores lejligheder luksus i Marbella i et naturligt miljø med en bred vifte af tjenester til din disposition for Nyd det livet. Fra spa-faciliteter og fitnesscenter i egenskaben indtil den eksklusive service, et par af de mange fordele, der vil gøre dit liv en sand fornøjelse. Er en bolig udviklingen af luksus, og først af sin art i området. Skiller sig ud for sit designrum og den sunde livsstil, der tilbyder høje kvalitet. Ja misundelsesværdig. Du kan vælge mellem lejligheder i mellem 63 og 157 m2-med pragtfulde terrasser og udsigt panoramaudsigt til Marbella. Lejligheder og huse til salg på kun 5 minutter fra stranden og 10 minutter fra byens centrum.

Lejlighed, god placering, møbleret, udstyret køkken, parkering: Garage, fælles pool, haven: community med pool, står over for: syd visninger: bjerge, havet. Funktioner garage 5-10 minutter fra golfbanen, bekvem beliggenhed for golf, overdækket terrasse, udstyret køkken, indbyggede skabe, møbleret, glaserede terrasse, grønne områder, luksus tilbehør, se bjerg, eksklusive ejendom, prestigefyldte, med udsigt over havet, Spa, Depot rum, terrasseområde.

gs@bolig-int.dk

fakta:

BOLIGTYPE: LEJLIGHEDER
PRISER: FRA €280.000
SOVEVÆRELSER: 2
BADEVÆRELSER: 2
Byg Størrelse: 197 m²
Terrasse: 108 m²
Gastos de Comunidad: € 22 måned
Gebyrer: € 718 / år

info@bolig-int.dk

KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

Søg database igen..

Tilbage til forside

Tilbage til forrige side

Ønsker du at spare penge og finde et specielt tilbud på Costa Del Sol? Innovative property er specialister i at finde de bedste boliger, vi arbejder sammen med alle bankerne og er konstant på udkig efter gode muligheder, vi er erfarne i at forhandle og kan spare penge for dig.

Registrer for nyhedsbreve om tvangssalg her!