Super moderne lejlighed i Marbella KUN : €280,000

 

main pic lejligheder til salg i Marbella

bedroom lejligheder til salg i Marbella

aerial view

swimming pool

Moderne 3 værelseslejlighed med rummelig terrasse

moderne lejlighed beliggende i en privilegeret urbanisering af Marbella, det er beliggende i den nordlige del af byen og foden af Sierra Blanca-bjergene med udsigt over Marbella. Sin nærhed til indkøbscenteret La Cañada er en kombination af en rolig beliggenhed og i hjertet af Marbella, direkte adgang til større motorveje og kun et par minutters kørsel fra den eksklusive Puerto Banus og flere golfbaner, ejendommen har en moderne, moderne design og har 3 store soveværelser og expetaculars visninger, 2 badeværelser, et i suite , rummelige terrasser, parkering og opbevaring værelser, fuldt udstyret med det nyeste udstyr dato køkkener & kvalitet og design er i højsædet i hele.

Store skydedøre, rummelige opholdsstuer, der er fyldt med lys på grund af sin perfekte orientering, styrket sikkerhed indgangsdøre, garderobeskabe, aircondition kulde og varme. Urbaniseringen har fællesarealer med pool, som muliggør en maksimal nydelse og afslapning for dens beboere.

gs@bolig-int.dk

fakta:

BOLIGTYPE: LEJLIGHEDER
PRISER: FRA €280.000
SOVEVÆRELSER: 3
BADEVÆRELSER: 2
Byg Størrelse: 123 m²
Terrasse: 190 m²

info@bolig-int.dk

KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

Søg database igen..

Tilbage til forside

Tilbage til forrige side

Ønsker du at spare penge og finde et specielt tilbud på Costa Del Sol? Innovative property er specialister i at finde de bedste boliger, vi arbejder sammen med alle bankerne og er konstant på udkig efter gode muligheder, vi er erfarne i at forhandle og kan spare penge for dig.

Registrer for nyhedsbreve om tvangssalg her!