VILLA i MARBELLA TIL SALG
Ref: R3263320

Moderne Villa tIL SALG i LA MAIRENA / ELVIRIA

PRIS REDUCERET
Pris fØr: €1.195.000. NU: €890.000

SpØrg efter ligende ejendomme ( mange er ikke på vores hjemmeside )

Vi har nØglerne på vores kontor sÅ vi kan fremvise VILLAEN med kort varsel.

Dette er en moderne villa med store åbne rum samt en ubeskrivelig udsigt som ikke kan leve op til sit fulde på et foto. Villaen integrerer uden problemer den store stue med den stor terrasse område på de 2 etager. Villaen har 4 soveværelser, 4 badeværelser fordelt over 2 plan derudover er der selvfølgelig pool området også med ubeskrivelig udsigt.

Boligen er i Marbella Øst og beliggende i eksklusiv hævet position i et område med andre imponerende villaer. Der findes mange sport faciliteter i området samt restauranter. Kvaliteten på byggeriet er meget høj og med store vinduer og køkken af meget høj kvalitet. Hvis du leder efter en villa med en udsigt der kan imponere og et klima lige så, så er denne villa et besøg værd! Innovative Property har nem og direkte adgang til boligen, og vi har åbent 7 dage om ugen. Kontakt os for en fremvisning nu. 

En af de vigtigste ting for købere af bolig i Spanien er at forbinde de udendøres og indendøres områder med store vinduer og en god stor terrasse, hvor man kan sidde og nyde udendørslivet og slappe af i det fantastiske klima som Costa Del Sol har at tilbyde.

I de seneste to år har der været enorm efterspørgelse af boliger på Costa Del Sol. Mange ejendomsmæglere slår deres egen rekorder måned efter måned. Der har været stigende interesse fra Franske, Belgiske, Skandinaviske, Schweiziske og Engelske købere. Interessen for de moderne og minimalistisk boliger er på sit højeste, og efterspørgelsen er større end udbuddet. 


Bed om en PDF salgsopstilling her! gs@bolig-int.dk

 

bolig detalljer

fakta:

PRIS: €895.000
SOVEVÆRELSER: 4
BADEVÆRELSER: 4
UDSIGT: Terrasser med fantastisk havudsigt
Indvendigt: Klædeskabe, air conditions, store værelser

Egen Pool

35 minutters kørsel fra Málaga lufthavn

område i costa del sol

hent salgsopstilling


KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

nye bolig projekter spanien

Ønsker du at spare penge og finde et specielt tilbud på Costa Del Sol? Innovative property er specialister i at finde de bedste boliger, vi arbejder sammen med alle bankerne og er konstant på udkig efter gode muligheder, vi er erfarne i at forhandle og kan spare penge for dig.

Registrer for nyhedsbreve om tvangssalg her!