Nye lejligheder i byggeprojekt til salg i Puerto Banus, Marbella. Ref. PB-wRB-490 

Super mulighed for at købe ultramoderne, lyse og rummelige lejligheder og penthouses med 2 eller 3 soveværelser i Puerto Banus, Marbella.
Priser fra 490.000,- €

Dette er en fantastisk mulighed for at reservere ultra moderne lejligheder og penthouses med 2 eller 3 soveværelser, som bliver færdigbygget de næste måneder. Ejendommene er placeret i et lille, eksklusivt lukket beboelsesområde kun få hundrede meter fra havnen og stranden i et af Europas mest eksklusive områder. Her er skønne restauranter og indkøbsmuligheder i gåafstand.

Et af de store ønsker hos folk, der køber ejendomme i Spanien er at kæde udendørs og indendørs områder sammen ved hjælp af store glaspartier og terrasser, hvor man kan nyde livet og det fantastiske klima Costa del Sol tilbyder.

De sidste to år har der været en høj fremgang i efterspørgslen af ejendomme i Costa del Sol, og mange ejendomsselskaber slår deres egne salgsrekorder måned efter måned. Stor Interesse udvises fra købere i såvel Frankrig, Belgien, Skandinavien, Svejts, Storbritannien og resten af verden. Efterspørgsel på ultra moderne, minimalistiske ejendomme har været størst, hvilket har fået arkitekter og entreprenører til at bygge små, supermoderne ejendomskomplekser. Disse intelligente luksuslejligheder har soltag, systemer, som udskifter luften i løbet af dagen og er isoleret på et niveau sjældent set på Costa del Sol.

 


Er du i området, så kom forbi og tal med os. Vi har altid tid til at tale med dig og fremvise de ejendomme, du ønsker at se. Ring på telefon: (00 34) 635 545 451 E-mail: gs@inproperty-spain.com

Bed om en PDF brochure og opdaterede pris liste her! gs@bolig-int.dk

 

bolig detalljer APARTMENT-PUERTO-BANUS-PLANS

Priser fra: 490.000 €
Soveværelser: 2 og 3
Badeværelser: 2 og 3
Interiør: Garderober, Air Conditioning, store værelser
Lukket beboelsesområde med Swimming Pool
40 minutters kørsel til Malaga Lufthavn

 

område i costa del sol  


KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

nye bolig projekter spanien

Ønsker du at spare penge og finde et specielt tilbud på Costa Del Sol? Innovative property er specialister i at finde de bedste boliger, vi arbejder sammen med alle bankerne og er konstant på udkig efter gode muligheder, vi er erfarne i at forhandle og kan spare penge for dig.

Registrer for nyhedsbreve om tvangssalg her!