Moderne luksusvillaer i Marbella Priser fra €659.000

Luksusvillaer i Marbella og øvrige førsteklasses beliggenheder på Costa del Sol

.Spændende veldesignede villaer med rene linier og fokus på de afgørende detaljer. Store vinduer, natursten og gennemgående brug af højkvalitets materialer. Designet har fokus på en lys og luftig åben planløsning, som på smukkeste vis udvisker grænserne mellem indeliv og udeliv og dermed skaber de bedste rammer for en komfortabel livsstil i et subtropisk klima. Villaerne indeholder som udgangspunkt enten 3, 4 eller 5 soveværelser samt 3 eller 4 badeværelser og et gæstetoilet. Du har dog mange mulighed for at præge indretningen mod merbetaling.

Udgangspunktet for de billigste priser er en standard villa med 3 soveværelser på en mindre grund. Ønsker du mere luksus, kan du eksempelvis udvide antallet af rum ved tilføjelse af kælder samt en fantastisk tagterrasse. Derudover kan du vælge blandt mange byggegrunde af varierende størrelse på førsteklasses beliggenheder, som er forhåndsgodkendt og har licens til opførelse af disse luksusvillaer.

NB; Den grundstyk en vælge kan har en storbetydning på prisen men generalt fra omrking 659000’

 

Ring på telefon: (00 34) 635 545 451 E-mail: gs@inproperty-spain.com

Dette er en fantastisk ny boligprojekt bestående af villaer udført efter en særdeles høj byggestandard i området midt i mellem Puerto Banus og Estepona by, der kaldes den New Golden Mile. Dette område har mange restuaranter, golf baner og gode strander og komplekset her ligger også tæt på en golfbane. Projektet repræsenterer en rigtig god investeringsmulighed ved køb af bolig i Spanien.Moderne villaer / Tæt på golfbane / Lave priser / Tæt på Laguna Beach

 

Bed om en brochure i PDf format og opdaterede priser.

gs@bolig-int.dk Tlf: 00 34 635545451

 

 

detaljer

Hurtige fakta.

Priser : FRA €659000

Soverum: 3 til 5

Belligenhed:  Flere områder.

 

områder costa del sol

KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

nye lejligheder i spanien malaga

 

Ønsker du at spare penge og finde et specielt tilbud på Costa Del Sol? Innovative property er specialister i at finde de bedste boliger, vi arbejder sammen med alle bankerne og er konstant på udkig efter gode muligheder, vi er erfarne i at forhandle og kan spare penge for dig.

Registrer for nyhedsbreve om tvangssalg her!