bolig i marbella på norsk

innovative property

Bolig Spanien - Bolig Costa Del Sol

CHARMERENDE LEJLIGHED I CABOPINO HAVN - COSTA DEL SOL - REF: INN00090 - PRIS KUN: €145.000!

LEJLIGHED MED HAVNENS BEDSTE BELIGGENHED!

Denne hyggelige lejlighed ligger midt i Cabopino havn, med en fantastisk udsigt til både havnen og havet. Man har her mulighed for at nyde de små lystbåde, mens man drikker morgenkaffen på terrassen.

Cabopino havn ligger mellem Marbella og Fuengirola – Det giver havnen den perfekte beliggenhed, da man er tæt på alt. Selve havnen består af et par restauranter og cafeer samt en masse små lystbåde. Ved siden af havnen finder man en af de bedste sandstrande på Costa del Sol, hvorfra man på en skyfri og klar dag, kan se til Afrika.

Lejligheden består af  køkkenalrum, badeværelser, soveværelse og terrasse, som man har direkte adgang til fra både stuen og soveværelset. Lejligheden er bygget i charmerende stil, da man har valgt at fremhæve træbjælkerne i loftet.

Lejligheden er en grundetages lejlighed, men eftersom at den er hævet over havnen og havets niveau, føles det overhovedet slet ikke således.

Til komplekset hører 2 grønne områder, med hver deres pool. Fra det ene pool område, har man direkte adgang til stranden og havnen.

Denne lejlighed er klart et kig hver, så kontakt os NU for at få mere information og booke en fremvisning!

gs@bolig-int.dk

fakta:

BOLIGTYPE: LEJLIGHED
PRIS: €145.000
SOVEVÆRELSER: 1
BADEVÆRELSER: 1
BEBYGGET AREAL: 42M2
TERRASSE AREAL: 5M2
POOL: 2, FÆLLES
UDSIGT: HAVN, HAV