Nye Lejligheder til salg Fuengirola

 

lejligheder nær Fuengirola på Costa del Sol

En super mulighed - ultra moderne 2- og 3-værelses lejligheder nær Fuengirola på Costa del Sol.

Nye Priser 2018: Fra omkring €231000

Dette er en fantastisk mulighed for at reservere ultra moderne 2 og 3 værelses lejligheder og penthouses, som vil være klar i de kommende måneder. Ejendommene er beliggende i et eksklusivt kompleks bestående af kun 58 ejendomme, som kun ligger 800 m fra togstationen, 1300 meter fra stranden nær Fuengirola og kun 30 minutter fra Malagas lufthavn. Der er gode restauranter og indkøbscentre blot et par minutter væk med bil.

En af de vigtigste ønsker hos nye ejendomskøbere i Spanien er at bringe de udendørs og indendørs områder sammen med brugen af store vinduer og god størrelse terrasser, hvor man kan nyde faciliteterne udendørs og slappe af ved at udnytte det fantastiske klima, som Costa del Sol har at byde på.

I de sidste to år har der været en enorm vækst igen i efterspørgslen efter ejendomme på Costa del Sol. Med mange agenturer der bryder deres egene personlige rekorder måned efter måned. Med masser af interesse fra franske, Belgiske, Skandinaviske, schweiziske og britiske købere samt kunder fra et meget bredt felt. Efterspørgslen efter ultra moderne ejendomme med minimalistiske egenskaber har været den største, med en efterspørgsel langt højere end det reelle udbud. Det har fået bygherrer og arkitekter til så småt at gå i gang med at bygge små super moderne komplekser af luksuslejligheder der indeholder solenergianlæg, som forandre luft i løbet af dagen og niveauer af isolering, der tidligere ikke var blevet set på Costa del Sol.

gs@bolig-int.dk

 

detaljer lejligheder fuengirola

fakta:

PRISER: FRA €180.000 NU: 2018 fra omkring: €231000
SOVEVÆRELSER: 2 or 3
BADEVÆRELSER: 2 or 3
UDSIGT: Terrasser med fantastisk havudsigt
Indvendigt: Klædeskabe, air conditions, store værelser

Pools og fitness

30 minutters kørsel fra Málaga lufthavn

bolig i fuengirola  


gs@bolig-int.dk

KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER NYE LEJLIGHEDER TIL SALG I FUENGIROLA / MIJAS OG BENALMADENA!

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

Ønsker du at spare penge og finde et specielt tilbud på Costa Del Sol? Innovative property er specialister i at finde de bedste boliger, vi arbejder sammen med alle de bedste konstrukter og er konstant på udkig efter gode og sikre muligheder.

Registrer for nyhedsbreve om tvangssalg her!

 

nye boliger i spanien

Links
BENALMADENA - MIJAS - MARBELLA - ESTEPONA

INNOVATIVE PROPERTY S.L.
Registered Real Estate Agents
Registeret Ejendomsmægler
Inscrita en el registro Mercantil de Malaga tomo 4298 Libro 3208 Folio 16 Hoja No MA-91172