Nye Huse i spanien i Benahavis Malaga TIL SALG


 

LUKSUS NYPRODUKTION PRISER FRA: €2,2M€

 

BYGGEPROJEKT i BENAHAVIS BESTÅENDE AF 39 LUKSUSLEJLIGHEDER PANORAMAUDSIGT OVER HAV & KYSTSTRÆKNING

Super spændende projekt, som absolut bør ses. Projektet er meget bemærkelsesværdigt sammenlignet med lignende projekter i Marbella. Høj kvalitet og moderne lejligheder i et mindre lejlighedsprojekt, beliggende i rolige omgivelser, men stadig kort gåafstand til golfklub (Cabopino klubhus 3 minutters gang) og Cabopinos strande (20 minutters gang). Alle lejlighederne, herunder også penthousene, er udstyret med store døre, som kan skydes helt til siden så udemiljø og indemiljø smelter sammen. Dagligstuen og terrassen bliver et stort rum, hvilket optimerer anvendelsen af boligen. Innovative Propertys hovedkontor ligger lige ved havnen i Cabopino og har nøglerne til de fleste ejendomme i området. Er du i området, så kom forbi og tal med os. Vi har altid tid til at tale med dig og fremvise de ejendomme, du ønsker at se. Ring på telefon: (00 34) 635 545 451 E-mail: gs@inproperty-spain.com


Super moderne nye lejligheder til salg i Malaga. Disse moderne minimalistiske lejligheder ligger i Cabopino Marbella. Cabopino har nogle af kystens bedste strander og en super marina med flere gode restauranter at vælge i mellem. Cabopino er et super hyggligt sted med fantastisk udlejningspotentielle specielt om sommeren. Lejlighederne og penthouse lejlighederne er indrettet med enten 2 eller 3 soveværelser.

Bed om en PDF brochure og opdaterede pris liste her! gs@bolig-int.dk

 

bolig detalljer

fakta:

PRISER: FRA €2,200.000
SOVEVÆRELSER: 5 eller 6
BADEVÆRELSER: 5+
UDSIGT: Terrasser med fantastisk havudsigt
Indvendigt: Klædeskabe, air conditions, store værelser

Pools

40 minutters kørsel fra Málaga lufthavn

 

 

område i costa del sol  


KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

nye bolig projekter spanien

Ønsker du at spare penge og finde et specielt tilbud på Costa Del Sol? Innovative property er specialister i at finde de bedste boliger, vi arbejder sammen med alle bankerne og er konstant på udkig efter gode muligheder, vi er erfarne i at forhandle og kan spare penge for dig.

Registrer for nyhedsbreve om tvangssalg her!