Højkvalitets Penthouses og lejligheder kun 9 minutter fra Puerto Banus.

Priser fra kun 350,000€

nyt byggeri af i alt 92 lejligheder i høj kvalitet. Alle lejligheder kommer med 3 rummelige værelser i nyeste design. Alle med fantastiske store sydvendte terrasser!!

Disse superlejligheder og Penthouses, har alle store terrasser og gulv til loft vinduer for bedre at integrere ude og indeliv. Boligerne er unikt designet og bygget i overensstemmelse med de seneste krav indenfor bæredygtighed, økologi og bioklimatisk arkitektur. Alle bygninger er bygget i forskellige niveauer, hvilket optimere og giver et enestående panorama udsyn til de omkringliggende områder.

Alle lejligheder er rummelige og integrerer køkken med terrasse og stue. De er alle fuldt udstyret med det nyeste højkvalitets moderne finish og har et minimalt energiforbrug og udnytter termisk isolering, lydisolering og solpaneler.  Lejlighederne er på 3 værelser og har alle store sydvendte terrasser. Penthouse lejlighederne har spektakulære solterrasser med enestående udsigt over middelhavet m.m.

Ekstra tilbehør omfatter store badeværelses fliser, LED belysning, aircondition, gulvvarme i badeværelser, cremefarvet marmor over det og køkkenudstyr.

Kontakt Innovative Property for en PDF brochure om disse lejligheder eller for at arrangere en fremvisning. Dette er et ’must see’ projekt, der er under opførelse, med alle bankgarantier og licenser på plads.

gs@bolig-int.dk

fakta:

BOLIGTYPE: LEJLIGHED
PRIS: OMKRING €350.000
SOVEVÆRELSER: 3
BADEVÆRELSER: 2

info@bolig-int.dk

KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

Søg database igen..

Tilbage til forside

Tilbage til forrige side

Ønsker du at spare penge og finde et specielt tilbud på Costa Del Sol? Innovative property er specialister i at finde de bedste boliger, vi arbejder sammen med alle bankerne og er konstant på udkig efter gode muligheder, vi er erfarne i at forhandle og kan spare penge for dig.

Registrer for nyhedsbreve om tvangssalg her!

 

 

INNOVATIVE PROPERTY S.L.
Registered Real Estate Agents
Registerede Ejendomsmægler
Inscrita en el registro Mercantil de Malaga tomo 4298 Libro 3208 Folio 16 Hoja No MA-91172