Nyt villaprojekt i Benalmadena


Priser pr. jan 2018 fra €540000 Fantastisk beliggenhed og spændende miljøvenligt byggeprojekt bestående af 26 villaer.

3 vigtige punkter ved køb af bolig er beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Hvis du ønsker at bo i den bedste del af Benalmadena området, så er en investering i dette villaprojekt en enestående mulighed få fat i en ejendom med en udsøgt beliggenhed med det eksklusive Higueron kompleks som nabo, og samtidig til en rimelig pris, da villaerne endnu ikke er færdigbygget. Villaerne bygges i et naturskønt område med gamle nåletræer og fantastiske udsigter over bjergene og havet, og stranden er kun 3 minutters kørsel væk. Byggeprojektet har fastlagt en meget høj byggestandard, som samtidig tager hensyn til miljøet. Villaerne har en lys og luftig atmosfære takket være meget store vinduer og højt til loftet. Du kan vælge mellem forskellige planløsninger og villastørrelser, som spænder fra 3 til 5 soveværelser op til 383m2. Villaerne repræsenterer en god investering, da prisen på færdigbyggede villaer i dette eksklusive område normalt er markant højere.

 

Ring på telefon: (00 34) 635 545 451 E-mail: gs@inproperty-spain.com

Dette er en fantastisk ny boligprojekt bestående af villaer udført efter en særdeles høj byggestandard i området midt i mellem Puerto Banus og Estepona by, der kaldes den New Golden Mile. Dette område har mange restuaranter, golf baner og gode strander og komplekset her ligger også tæt på en golfbane. Projektet repræsenterer en rigtig god investeringsmulighed ved køb af bolig i Spanien.Moderne villaer / Tæt på golfbane / Lave priser / Tæt på Laguna Beach

 

Bed om en brochure i PDf format og opdaterede priser.

gs@bolig-int.dk Tlf: 00 34 635545451

 

 

detaljer

fakta:

3 eller 4 soveværesler

Færdig 2019

Område:  Benalmadena

Afstand til havet :  10 minutter med bil.

Afstand til lufthavnen: 20 minutter

 

områder costa del sol

KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

nye lejligheder i spanien malaga

 

Ønsker du at spare penge og finde et specielt tilbud på Costa Del Sol? Innovative property er specialister i at finde de bedste boliger, vi arbejder sammen med alle bankerne og er konstant på udkig efter gode muligheder, vi er erfarne i at forhandle og kan spare penge for dig.

Registrer for nyhedsbreve om tvangssalg her!