Nye LUKSUS VILLAER i spanien TIL SALG - Benahavis 

10 minutter fra puerto banus PRISER: €2,2M

 

BYGGEPROJEKT i BENAHAVIS

Moderne villaer i Benahavis & nær Puerto Banus Nye moderne villaer i Benahavis nær Puerto Banus tjek antallet af soveværelser du har skrevet 4 eller 5 i den lille beskrivelse, men 6 i den store) Pris 2.200.000,- € Nye projektvillaer til salg i La Alqueria Benahavis Nye moderne luksusvillaer i det skønne La Alqueria kun 5 minutters kørsel til Puerto Banus og den hyggelige bjergby Benahavis, som er kendt for de mange gode spanske og internationale restauranter, hvilket har givet byen kælenavnet som spaniens spisestue. Det er et meget velhavende område og området bærer således præg af den søde livsstil, med mange luksusvillaer, golfbaner og tilhørende golfklubber, internationale privatskoler og gode restauranter. Villaen indeholder 6 soveværelser og 5 badeværelser og er orienteret mod syd, med en skøn udsigt over golfbanerne og kyst og hav i horisonten. Naboerne er andre luksusvillaer og få minutters afstand til en ny international privatskole, golfklub og supermarked. La Alqueria er en kendt golfbane og kun 5 minutters kørsel fra villaen er der endnu 5 golfbaner.

Er du i området, så kom forbi og tal med os. Vi har altid tid til at tale med dig og fremvise de ejendomme, du ønsker at se. Ring på telefon: (00 34) 635 545 451 E-mail: gs@inproperty-spain.com


Bed om en PDF brochure og opdaterede pris liste her! gs@bolig-int.dk

 

bolig detalljer

fakta:

PRISER: FRA €2,200.000
SOVEVÆRELSER: 5 eller 6
BADEVÆRELSER: 5+
UDSIGT: Terrasser med fantastisk havudsigt
Indvendigt: Klædeskabe, air conditions, store værelser

Pools

40 minutters kørsel fra Málaga lufthavn

 

 

område i costa del sol  


KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

nye bolig projekter spanien

Ønsker du at spare penge og finde et specielt tilbud på Costa Del Sol? Innovative property er specialister i at finde de bedste boliger.

Registrer for nyhedsbreve om tvangssalg her!