Nye hus i spanien i La Cala Golf Malaga TIL SALG

 

 

LUKSUS NYPRODUKTION PRISER FRA: €440000

Projektsalg af byhuse i La Cala golf resort på Costa del Sol. Ref. LCGH-440

 

Super mulighed for at købe moderne byhus i et af Costa del Sols eksklusive golf resorter.

Priser fra ca.: €440.000,-

Spørg gerne efter en liste over lignende ejendomme i spanien, da mange ikke er opstillet på hjemmesiden.

Dette er et fantastisk projekt af en af Spaniens mest betroede ejendomsudviklere. 55 luftige og rummelige byhuse med 3 soveværelser, 2 badeværelser og garderobe. Alle huse har egne indhegnede haver ud til golfbane, egen kælder, rummelige stuer, stor terrasse og udestue på over 50 m2 med panoramaudsigt. Dertil smukke fællesarealer og swimming pool. Hele projektet er integreret med de ulastelige golfbaner og den omkringliggende natur, og det spektakulære landskab fuldender den perfekte lokation til enten ferie eller helårsbeboelse.

Ejendommene er udført med en luksuriøs finish med fuldt udstyrede køkkener, air conditioning, designer badeværelser, soveværelser med motoriserede gardiner og rummelige, fuldt udrustede garderober.

De sidste to år har der været en høj fremgang i efterspørgslen af ejendomme i Costa del Sol, og mange ejendomsselskaber slår deres egne salgsrekorder måned efter måned. Stor Interesse udvises fra købere i såvel Frankrig, Belgien, Skandinavien, Svejts, Storbritannien og resten af verden. Efterspørgsel på ultra moderne, minimalistiske ejendomme har været størst, hvilket har fået arkitekter og entreprenører til at bygge små, supermoderne ejendomskomplekser. Disse intelligente luksuslejligheder har soltag, systemer, som udskifter luften i løbet af dagen og er isoleret på et niveau sjældent set på Costa del Sol.bolig detalljer

fakta:

PRISER: €440.000
SOVEVÆRELSER: 3 -4
BADEVÆRELSER: 3
UDSIGT: Terrasser med fantastisk golfudsigt
Indvendigt: Klædeskabe, air conditions, store værelser.

Pools

25 minutters kørsel fra Málaga lufthavn

 

 

område i costa del sol  


KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER NYE BOLIGER!

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

nye bolig projekter spanien

Ønsker du at spare penge og finde et specielt tilbud på Costa Del Sol? Innovative property er specialister i at finde de bedste boliger.

Registrer for nyhedsbreve om tvangssalg her!