Nye lejligheder i Estepona TIL SALG

LUKSUS NYPRODUKTION PRISER FRA: €280000

 

Nyt projektsalg: Lejligheder og Penthouses til salg i det centrale Estepona på Costa del Sol. Ref. E-NSB-280

Moderne, lyse og rummelige lejligheder og penthouses til salg i Estepona. med 2 eller 3 soveværelser.Priser fra ca.: 280.000,- €Spørg gerne efter en liste over lignende ejendomme, da mange ikke er opstillet på hjemmesiden.

Ganske få enheder tilbage af fase 1. Fase 2 udbydes snart til salg.

Hvadenten du ønsker at udnytte de lave priser i fase 1 eller vil ligge forrest i køen med en reservation af de bedste enheder i fase, så skal du handle nu.Dette er en fantastisk mulighed for at reservere ultra moderne lejligheder og penthouses med 2 eller 3 soveværelser, som endnu er i projektfasen.

Ejendommene er fremragende placeret tæt på Esteponas bymidte med alt, du kan ønske dig, i gåafstand - inklusive restauranter, barer og Esteponas fremragende sandstrande.Projektet er bygget i moderne stil, som er et stort hit hos købere på udkig efter noget specielt. Derfor er fase 1 næsten allerede udsolgt.

Lejlighederne er lyse, rummelige, har flotte udsigter, store terrasser og udhuse, hvorfra man kan nyde udendørslivet og bare slappe af i det fantastiske klima på Costa del Sol.

Vi har altid tid til at tale med dig og fremvise de ejendomme, du ønsker at se. Ring på telefon: (00 34) 635 545 451 E-mail: gs@inproperty-spain.com

 

bolig detalljer

fakta:

PRISER: FRA €280.000
SOVEVÆRELSER: 2 eller 3
BADEVÆRELSER: 2
UDSIGT: Terrasser med fantastisk havudsigt
Indvendigt: Klædeskabe, air conditions, store værelser

45 minutters kørsel fra Málaga lufthavn

område i costa del sol  


KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com