PROJEKTLEJLIGHEDER TIL SALG BELIGGENDE MELLEM FUENGIROLA OG BENALMADENA PÅ COSTA DEL SOL REF. EHP-301

 

ULTRA-MODERNE LYSE OG RUMMELIGE 2 OG 3 VÆRELSES LEJLIGHEDER OG PENTHOUSES MED FANTASTISKE UDSIGTER, PERFEKT PLACERET NÆR FREMRAGENDE FACILITETER
Priser fra ca.: 301.000,- €

Spørg gerne efter en liste over lignende ejendomme, da mange ikke er vist på hjemmesiden.

Høj kvalitetsbyggeri med ultra moderne, lyse og rummelige lejligheder og penthouses med 2 eller 3 soveværelser. Virkelig gode udendørsarealer, der udnytter placeringen ved Middelhavet fuldt ud.

Byggeriet er udført i en høj standard. Kontakt os for yderligere information om kvaliteten her og vedrørende andre ejendomme på Costa del Sol.

Et af de store ønsker hos folk, der køber ejendomme i Spanien er at kæde udendørs og indendørs områder sammen ved hjælp af store glaspartier og terrasser, hvor man kan nyde livet og det fantastiske klima på Costa del Sol.

De sidste to år har der været en høj fremgang i efterspørgslen af ejendomme i Costa del Sol, og mange ejendomsselskaber slår deres egne salgsrekorder måned efter måned. Stor Interesse udvises fra købere i såvel Frankrig, Belgien, Skandinavien, Schweiz, Storbritannien og resten af verden. Efterspørgslen på ultra moderne, minimalistiske ejendomme har været størst, hvilket har fået arkitekter og entreprenører til at bygge små, supermoderne ejendomskomplekser. Disse intelligente luksuslejligheder har soltag, systemer, som udskifter luften i løbet af dagen og er isoleret på et niveau sjældent set på Costa del Sol.

Ring på telefon: (00 34) 635 545 451 E-mail: gs@inproperty-spain.com


Super moderne nye lejligheder til salg i Malaga. Disse moderne minimalistiske lejligheder ligger i Cabopino Marbella. Cabopino har nogle af kystens bedste strander og en super marina med flere gode restauranter at vælge i mellem. Cabopino er et super hyggligt sted med fantastisk udlejningspotentielle specielt om sommeren. Lejlighederne og penthouse lejlighederne er indrettet med enten 2 eller 3 soveværelser.

Bed om en PDF brochure og opdaterede pris liste her! gs@bolig-int.dk

 

bolig detalljer

fakta:

PRISER: FRA €010.000
SOVEVÆRELSER: 2 eller 3
BADEVÆRELSER: 2 eller 3
UDSIGT: Terrasser med fantastisk havudsigt
Indvendigt: Klædeskabe, air conditions, store værelser

Pools

15 minutters kørsel fra Málaga lufthavn

 

 

område i costa del sol


KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

nye bolig projekter spanien

Ønsker du at spare penge og finde et specielt tilbud på Costa Del Sol? Innovative property er specialister i at finde de bedste boliger, vi arbejder sammen med alle bankerne og er konstant på udkig efter gode muligheder, vi er erfarne i at forhandle og kan spare penge for dig.

Registrer for nyhedsbreve om tvangssalg her!