Fantastiske nye lejligheder i Benalmadena med havudsigt (Færdig Januar 2019) 

BED OM EN OPDATEREDE PRISLISTE! Ref. EHMV-260

gs@bolig-int.dk

Fantastiske nye moderne lejligheder og penthouses i Benalmadena Priser fra €169.000

Dejlige lejligheder som alle har store terrasser orienteret mod enten sydøst eller sydvest. Nogle med udsigt til Middelhavet andre har kig mod bjerge eller fællesområder. Lejlighederne har 2 parkeringspladser 1 opbevaringsrum inkluderet i prisen. Her er installeret varm / kold airconditioning, køkkenerne er moderne og veludstyrede og du har mulighed for at sætte dit eget præg på materialernes farver ved at vælge, farvenuancerne i køkken, badeværelse, dagligstue og soveværelser. Fællesfaciliteterne omfatter skønne, grønne haveområder, deljig swimming pool og en paddle tennis bane. 

Lejlighederne er meget centralt beliggende med gåafstand til et væld af spændende attraktioner. Tæt på de daglige butikker, Mercadona (500m), Lidl (800m) og Carrefour (1km). Tæt på en landevej, der fører op i bjergene og dermed nem adgang til at nyde den skønne bjergnatur og de udendørs sportsaktiviteter. Hvis du ikke har bil, kan du nemt komme rundt med den offentlige transport, da komplekset er meget tæt på stoppesteder for både lokalbusser og intercity busser, dertil er der blot 4 km til togstationen. Har du bil, er der kun 15 min til Málaga city, 35 min til Marbella og kun 10 min til den Internationale lufthavn.

Er du i området, så kom forbi og tal med os. Vi har altid tid til at tale med dig og fremvise de ejendomme, du ønsker at se. Ring på telefon: (00 34) 635 545 451 E-mail: gs@inproperty-spain.com

Bed om en PDF brochure og opdaterede pris liste her! gs@bolig-int.dk

bolig detalljer

fakta:

PRISER: FRA €169.000
SOVEVÆRELSER: 2, 3 eller 4
BADEVÆRELSER: 2 eller 3
UDSIGT: Terrasser med fantastisk havudsigt
Indvendigt: Klædeskabe, air conditions, store værelser

Afstand til stranden: 8 minuters gang

Pools

15 minutters kørsel fra Málaga lufthavn

 

 

område i costa del sol
 


KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com