Nye lejligheder og Penthouses i byggeprojekt til salg i Fuengirola på Costa del Sol. Ref. F-PILL-140 

LUKSUS NYPRODUKTION. PRISER FRA: €140000

Super mulighed for at købe ultramoderne, lyse og rummelige lejligheder og penthouses med 2 eller 3 soveværelser nær Fuengirola på Costa del Sol.

Dette er en fantastisk mulighed for at reservere ultra moderne lejligheder og penthouses med 2 eller 3 soveværelser i projektfasen. Ejendommene er placeret i et lille, eksklusivt lukket beboelsesområde tæt på Miramar Shopping Center. Her er mange fremragende faciliteter, inklusive strand, offentlig transport, restauranter og indkøbsmuligheder inden for kort rækkevidde.

Et af de store ønsker hos folk, der køber ejendomme i Spanien er at kæde udendørs og indendørs områder sammen ved hjælp af store glaspartier og terrasser, hvor man kan nyde livet og det fantastiske klima Costa del Sol tilbyder.

De sidste to år har der været en høj fremgang i efterspørgslen af ejendomme i Costa del Sol, og mange ejendomsselskaber slår deres egne salgsrekorder måned efter måned. Stor Interesse udvises fra købere i såvel Frankrig, Belgien, Skandinavien, Svejts, Storbritannien og resten af verden. Efterspørgsel på ultra moderne, minimalistiske ejendomme har været størst, hvilket har fået arkitekter og entreprenører til at bygge små, supermoderne ejendomskomplekser. Disse intelligente luksuslejligheder har soltag, systemer, som udskifter luften i løbet af dagen og er isoleret på et niveau sjældent set på Costa del Sol.

 

Bed om en PDF brochure og opdaterede pris liste her! gs@bolig-int.dk

 

bolig detalljer

fakta:

PRISER: FRA €140.000
SOVEVÆRELSER: 1,2 eller 3
BADEVÆRELSER: 2
UDSIGT: Terrasser med fantastisk havudsigt
Indvendigt: Klædeskabe, air conditions, store værelser

Pools

20 minutters kørsel fra Málaga lufthavn

 

 

område i costa del sol  


KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

nye bolig projekter spanien

Ønsker du at spare penge og finde et specielt tilbud på Costa Del Sol? Innovative property er specialister i at finde de bedste boliger, vi arbejder sammen med alle bankerne og er konstant på udkig efter gode muligheder, vi er erfarne i at forhandle og kan spare penge for dig.

Registrer for nyhedsbreve om tvangssalg her!