Nye lejligheder og penthouses til salg på New Golden Mile beliggende mellem Marbella og Estepona. Ref. S-NVG-218


 

Skønne, moderne, rummelige lejligheder og penthouses med 2, 3 eller 4 soveværelser. Betagende udsigter og tæt på strande og golfbaner. Priser fra 218.000,- €

Bed om en liste over lignende ejendomme (mange er endnu ikke på hjemmesiden)

Over 50% er allerede reserveret.

Dette er en fantastisk mulighed for at reservere topmoderne lejligheder og penthouses, som i skrivende stund stadig er på projektstadiet, men bliver færdigbygget i løbet af de kommende måneder. Ejendommene har en central beliggenhed på strækningen, der kaldes New Golden Mile mellem Puerto Banus, Estepona og centrum af Marbella. Kun omtrent 10 minutters kørsel til de nævnte destinationer, fra din fremtidige bolig.

Byggestilen er moderne og meget populær, og over halvdelen af boligerne er allerede solgt. Lejlighederne og penthousene er bygget efter de højeste standarder og indeholder enten 2,3 eller 4 soveværelser. De udgør de perfekte rammer for enten en skøn feriebolig eller en helårsbeboelse med en dejlig placering midt i grønne fællesområder og adgang til swimmingpools, fitness og sociale aktiviteter.

Lejlighederne er indrettet med et åbent køkken, som er integreret i opholdsrummet og forbundet med de store terrasser, hvorfra du kan nyde den dejlige udsigt over de velholdte haver og bjergene i horisonten. Lejlighederne er kendetegnet ved højkvalitets finish tilpasset det naturlige miljø. Her får du et rummeligt, energioptimeret hjem, som både er moderne og elegante i designet samtidig med optimal udnyttelse af den naturlige belysning samt skønne udsigter.

Disse smukke hjem indeholder alle store terrasser, garage og opbevaringsrum og penthouses desuden med udestuer.

En hovedårsag til at købe en ejendom på Costa del Sol er det fantastisk dejlige vejr, vi har her i Sydspanien. De store vinduer og rummelige terrasser får ude/indelivet til at smelte sammen og optimerer udnyttelsen af det dejlige klima.

Efterspørgslen på ejendomme på Costa del Sol er steget markant i løbet af de seneste to år, og mange ejendomsmæglere på kysten oplever rekordsalg måned efter måned. Især købere fra Frankrig, Belgien, Skandinavien, Schweiz og Storbritannien ønsker at investere i ejendomme på Costa del Sol. Købernes store interesse for de ultra moderne, minimalistiske ejendomme, som anvender den nyeste indeklima teknologi overstiger udbuddet på markedet. Dette har fået entrepenører og arkitekter til at bygge mindre super moderne lejlighedskomplekser med luksuslejligheder, som anvender solenergi og optimerer indeklimaet via konstant luftrensning og optimeret isolering, som ikke tidligere er set på Costa del Sol.

 

Bed om en PDF brochure og opdaterede pris liste her! gs@bolig-int.dk

 

bolig detalljer

fakta:

PRISER: FRA €250.000
SOVEVÆRELSER: 2,3 eller 4
BADEVÆRELSER: 2,3 eller 4
UDSIGT: Terrasser med fantastisk havudsigt
Indvendigt: Klædeskabe, air conditions, store værelser

Pools

40 minutters kørsel fra Málaga lufthavn

 

 

område i costa del sol  


KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

nye bolig projekter spanien

Ønsker du at spare penge og finde et specielt tilbud på Costa Del Sol? Innovative property er specialister i at finde de bedste boliger, vi arbejder sammen med alle bankerne og er konstant på udkig efter gode muligheder, vi er erfarne i at forhandle og kan spare penge for dig.

Registrer for nyhedsbreve om tvangssalg her!