Nye moderne projektvillaer til salg i La Cala de Mijas på Costa del Sol. REF. LCP-LCV-835

Moderne, lyse og rummelige villaer perfekt placeret i det populære La Cala de Mijas med alle dets faciliteter
Priser fra: 835.000€

Spørg gerne efter en liste over lignende ejendomme, da mange ikke er vist på hjemmesiden.

Dette er et must-see byggeprojekt for enhver, der overvejer at investere i et moderne luksushus på en af Costa del Sols mest populære destinationer.

Der er 21 villaer i det lille, lukkede eksklusive beboelsesområde og købere kan vælge mellem forskellige designs med tre eller fire soveværelser.

Ved at købe på projektstadiet får du mulighed for sætte dit personlige præg på den afsluttende indretning.

Ejendommene er fantastisk placeret tæt på centrum af La Cala de Mijas - en meget populær by på Costa del Sol, som er kendt for sine sandstrande og har alt, hvad man har brug for af faciliteter.

Dette nye projekt er allerede meget efterspurgt, da beliggenheden er meget sjældent udbudt.

Et af de store ønsker hos folk, der køber ejendomme i Spanien er at binde udendørs og indendørs områder sammen ved hjælp af store glaspartier og terrasser, hvor man kan nyde livet og det fantastiske klima Costa del Sol tilbyder.

De sidste to år har der været en høj fremgang i efterspørgslen af ejendomme i Costa del Sol, og mange ejendomsselskaber slår deres egne salgsrekorder måned efter måned. Stor Interesse udvises fra købere i såvel Frankrig, Belgien, Skandinavien, Schweiz, Storbritannien og resten af verden. Efterspørgsel på ultra moderne, minimalistiske ejendomme har været størst, hvilket har fået arkitekter og entreprenører til at bygge små, supermoderne ejendomskomplekser. Disse intelligente luksuslejligheder har soltag, systemer, som udskifter luften i løbet af dagen og er isoleret på et niveau sjældent set på Costa del Sol.


Dette er ke var blevet set på Costa del Sol.

gs@bolig-int.dk

fakta:

PRISER: FRA €825.000
SOVEVÆRELSER: 3 eller 4
BADEVÆRELSER: 3
UDSIGT: Terrasser med fantastisk havudsigt
Indvendigt: Klædeskabe, air conditions, store værelser

Pools

30 minutters kørsel fra Málaga lufthavn

info@bolig-int.dk

KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

Søg database igen..

Tilbage til forside

Tilbage til forrige side

Ønsker du at spare penge og finde et specielt tilbud på Costa Del Sol? Innovative property er specialister i at finde de bedste boliger, vi arbejder sammen med alle bankerne og er konstant på udkig efter gode muligheder, vi er erfarne i at forhandle og kan spare penge for dig.

Registrer for nyhedsbreve om tvangssalg her!