Villaprojekt til salg nær La Cala de Mijas

 

 Nye moderne villaer til salg på Costa del Sol Priser fra €550000

Villaer i første række til golfbanen

Elsker du golfferie på Costa del Sol? Så bør du overveje denne bolig, som tilbyder dig muligheden for at nyde en golfferie i afslappende private rammer. Villaprojekt i høj kvalitet beliggende tæt på La Cala de Mijas og Fuengirola. Du får meget for pengene ved investering i denne villa, da de udstyres med mange moderne ekstra goder, herunder energivenlighed. Villaer af denne kaliber er meget eftertragtet og mange andre villaprojekter i samme kategori er gennemsnitligt prissat højere.  

Disse villaer udmærker sig ved, at alle villaer får masser af solskin og vil i de fleste tilfælde have udsigt over både golfbanen og havudsigt. Samtidig er du kun et stenkast fra golfklubhusets mange faciliteter herunder bl.a. gymnastiksal, tennisbane paddle tennisbane, restaurant og bar. Kun 5 minutters kørsel til La Cala de Mijas og 4 minutters kørsel til til stranden og Fuengirola.

Leder du efter en villa på projektstadiet på Costa del Sol, i La Cala eller Mijas, vil vi stærkt anbefale dig at se denne villa, før du beslutter dig endeligt. Du er meget velkommen til at kontakte os for mere information via telefon eller email.

Ring eller skriv til os, vi er altid klar med svar.

Ring på telefon: (00 34) 635 545 451

E-mail: gs@inproperty-spain.com


PRISER: FRA €550.000
SOVEVÆRELSER: 3 eller 4
BADEVÆRELSER: 3
UDSIGT: Terrasser med fantastisk havudsigt
Indvendigt: Klædeskabe, air conditions, store værelser

Pools

30 minutters kørsel fra Málaga lufthavn

info@bolig-int.dk

KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

Søg database igen..

Tilbage til forside

Tilbage til forrige side

Ønsker du at spare penge og finde et specielt tilbud på Costa Del Sol? Innovative property er specialister i at finde de bedste boliger, vi arbejder sammen med alle bankerne og er konstant på udkig efter gode muligheder, vi er erfarne i at forhandle og kan spare penge for dig.

Registrer for nyhedsbreve om tvangssalg her!