Nye lejligheder og penthouses til salg i første række til strand og hav. REF. PI-NT-209

 

LUKSUS NYPRODUKTION PRISER FRA: €209000

MODERNE RUMMELIGE LEJLIGHEDER OG PENTHOUSES MED 2 OG 3 SOVEVÆRELSER BELIGGENDE MELLEM TORREMOLINOS AND MALAGA LUFTHAVN.

Spørg gerne efter en liste over lignende ejendomme, da mange ikke er vist på hjemmesiden.


Grib denne mulighed for at få fat i en ultra moderne lejlighed eller penthouse, med eksklusiv beliggenhed i første række til stranden. Ved at købe tidligt får du mest muligt ud af investeringen. Ejendommen er dertil centralt beliggende i nærheden af Malaga og Torremolinos tæt på fremragende faciliteter og gode transportforbindelser.

De skønne boliger er designet i en populær, moderne stil med smukke udsigter og en let og luftig atmosfære.

Der er valg mellem 2, 3 og 4 soveværelses lejligheder og penthouses udført efter højest mulige standard, og er perfekte til enten ferie- eller helårsbolig. Der er luftige udendørs havearealer, udendørs opvarmet swimmingpool efter olympisk standard, indendørs pool, gym og SPA område og naturligvis strandpromenade, strand og hav på dit dørtrin.

Disse smukke hjem har tillige stor udendørs terrasser og penthouses med solstue. Samtlige lejligheder har tilhørende garage og opbevaringsrum.

De sidste to år har der været en høj fremgang i efterspørgslen af ejendomme i Costa del Sol, og mange ejendomsselskaber slår deres egne salgsrekorder måned efter måned. Stor Interesse udvises fra købere i såvel Frankrig, Belgien, Skandinavien, Schweiz, Storbritannien og resten af verden. Efterspørgsel på ultra moderne, minimalistiske ejendomme har været størst, hvilket har fået arkitekter og entreprenører til at bygge små, supermoderne ejendomskomplekser. Disse intelligente luksuslejligheder har soltag, systemer, som udskifter luften i løbet af dagen og er isoleret på et niveau sjældent set på Costa del Sol.

Bed om en PDF brochure og opdaterede pris liste her! gs@bolig-int.dk

 

bolig detalljer

fakta:

PRISER: FRA €209.000
SOVEVÆRELSER: 2,3 eller 4
BADEVÆRELSER: 2,3 eller 4
UDSIGT: Terrasser med fantastisk havudsigt
Indvendigt: Klædeskabe, air conditions, store værelser
Parkeringsplads og opbevaringsrum inkluderet
Opvarmet udendørs pool
Indendørs pool

10 minutters kørsel fra Málaga lufthavn

 

 

område i costa del sol


KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

nye bolig projekter spanien

Ønsker du at spare penge og finde et specielt tilbud på Costa Del Sol? Innovative property er specialister i at finde de bedste boliger, vi arbejder sammen med alle bankerne og er konstant på udkig efter gode muligheder, vi er erfarne i at forhandle og kan spare penge for dig.

Registrer for nyhedsbreve om tvangssalg her!