Nye lejligheder i byggeprojekt til salg tæt på Puerto Banus på Costa del Sol. Ref. ECH-349

 

 

nye LUKSUS NYPRODUKTION i marbella
PRISER FRA: €349000

Moderne, lyse og rummelige lejligheder og penthouses med private swimming pools i et fantastisk område med masser af faciliteter i gåafstand.

Spørg os efter en liste over lignende ejendomme, da mange ikke er opstillet på hjemmesiden.

Helt nyt boutique byggeprojekt med luksuslejligheder bare 6 minutter fra Puerto Banus. Bo i moderne design i et fantastisk beboelsesområde med privat pool på terrassen

Dette er en fantastisk mulighed for at købe en lejlighed i dette eksklusive område. Bygget i ny, moderne stil med kvaliteten i højsædet.

Projektet består af 29 lejligheder og penthouses i et lukket beboelsesområde. Alle lejligheder bliver udrustet med alle moderne hårde hvidevarer af højeste kvalitet. Gulve og køkkener er designet af designbureauet Gunni & Trentino. Lejlighederne er Syd- og Sydvestvendte og fremstår lyse og rummelige via deres gennemtænkte design. Ikke alene er de æstetiske men også nemme at bo i med Domotiks fuldautomatiserede hjemmesystemer. Der er intelligent air conditioning og enten jacuzzi eller pool på de solvendte terrasser. Mængden af luksus stopper dog ikke ved hver enkelt lejlighed, da der også er fælles børnepool og fitnesscenter med tyrkisk bad, sauna og afslapningsområde med infrarøde lamper. Prisen er fastsat meget rimeligt, udgangspunktet er kun 349.000,- €, derfor er den forventede efterspørgsel høj på disse lejligheder, så kontakt os snart, hvis du er interesseret i denne meget eksklusive lejlighed.

Et af de store ønsker hos folk, der køber ejendomme i Spanien er at kæde udendørs og indendørs områder sammen ved hjælp af store glaspartier og terrasser, hvor man kan nyde livet og det fantastiske klima Costa del Sol tilbyder.

De sidste to år har der været en høj fremgang i efterspørgslen af ejendomme i Costa del Sol, og mange ejendomsselskaber slår deres egne salgsrekorder måned efter måned. Stor Interesse udvises fra købere i såvel Frankrig, Belgien, Skandinavien, Svejts, Storbritannien og resten af verden. Efterspørgsel på ultra moderne, minimalistiske ejendomme har været størst, hvilket har fået arkitekter og entreprenører til at bygge små, supermoderne ejendomskomplekser. Disse intelligente luksuslejligheder har soltag, systemer, som udskifter luften i løbet af dagen og er isoleret på et niveau sjældent set på Costa del Sol.

 

Bed om en PDF brochure og opdaterede pris liste her! gs@bolig-int.dk

 

bolig detalljer

Priser fra: 349.000,- €
Soveværelser: 2, 3
Badeværelser: 2, 3
Interiør: Garderober, Air Conditioning, store værelser
Swimming Pool
40 minutters kørsel til Malaga Lufthavn

 

 

område i costa del sol
 


KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

nye bolig projekter spanien

Ønsker du at spare penge og finde et specielt tilbud på Costa Del Sol? Innovative property er specialister i at finde de bedste boliger, vi arbejder sammen med alle bankerne og er konstant på udkig efter gode muligheder, vi er erfarne i at forhandle og kan spare penge for dig.

Registrer for nyhedsbreve om tvangssalg her!