Nye moderne lejligheder nær strandene i Cabopino Marbella TIL SALG


 

LUKSUS NYPRODUKTION PRISER FRA: €285000

BYGNINGSPROJEKT I CAPOPINO MARBELLA AF LUXE LEJLIGHEDERi

Nyt lejlighedsprojekt bestående af både lejligheder og penthouses til salg i Marbella meget tæt på Cabopino strand og havn. Dette lejlighedsprojekt forventes klar til indflytning i 2019 og byggeriet er godt i gang. Lejlighedskomplekset opføres efter de nyeste miljøvenlige forskrifter og er helt perfekt, hvis du søger en strandlejlighed i Marbella. Priserne starter omkring €285000, hvilket i øjeblikket er en meget rimelig pris. Hvis du sammenligner med færdigbyggede lejligheder af samme udsøgte placering og byggekvalitet starter priserne på lejligheder omkring €300000 og penthouses omkring €520000. Lejligheden inkluderer underjordisk parkering og opbevaringsrum.

Innovative Propertys hovedkontor ligger lige ved havnen i Cabopino og har nøglerne til de fleste ejendomme i området. Er du i området, så kom forbi og tal med os. Vi har altid tid til at tale med dig og fremvise de ejendomme, du ønsker at se. Ring på telefon: (00 34) 635 545 451 E-mail: gs@inproperty-spain.com

Super moderne nye lejligheder til salg i Malaga. Disse moderne minimalistiske lejligheder ligger i Cabopino Marbella. Cabopino har nogle af kystens bedste strander og en super marina med flere gode restauranter at vælge i mellem. Cabopino er et super hyggligt sted med fantastisk udlejningspotentielle specielt om sommeren. Lejlighederne og penthouse lejlighederne er indrettet med enten 2 eller 3 soveværelser.

Bed om en PDF brochure og opdaterede pris liste her! gs@bolig-int.dk

 

bolig detalljer

fakta:

PRISER: FRA €285.000
SOVEVÆRELSER: 2 eller 3
BADEVÆRELSER: 2
UDSIGT: Terrasser med fantastisk havudsigt
Indvendigt: Klædeskabe, air conditions, store værelser

Pools

35 minutters kørsel fra Málaga lufthavn

 

 

område i costa del sol  


KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

nye bolig projekter spanien

Ønsker du at spare penge og finde et specielt tilbud på Costa Del Sol? Innovative property er specialister i at finde de bedste boliger, vi arbejder sammen med alle bankerne og er konstant på udkig efter gode muligheder, vi er erfarne i at forhandle og kan spare penge for dig.

Registrer for nyhedsbreve om tvangssalg her!