Nye projektlejligheder til salg i Estepona på Costa del Sol. E-BLO-235 

Moderne, lyse og rummelige lejligheder og penthouses med 2 eller 3 soveværelser perfekt placeret med masser af faciliteter i Estepona.
LUKSUS NYPRODUKTION PRISER FRA: €235700

Dette er en fantastisk mulighed for at reservere ultra moderne lejligheder og penthouses med 2 eller 3 soveværelser i projektfasen, som bliver indflytningsklar de næste par måneder. Ejendommene er rimeligt centralt placeret i Estepona med alt, du kan ønske dig, i gåafstand - inklusive Esteponas fremragende sandstrande.

Der er høj efterspørgsel på dette nye projekt, da det er en sjældent udbudt type placering.

De sidste to år har der været en høj fremgang i efterspørgslen af ejendomme i Costa del Sol, og mange ejendomsselskaber slår deres egne salgsrekorder måned efter måned. Stor Interesse udvises fra købere i såvel Frankrig, Belgien, Skandinavien, Svejts, Storbritannien og resten af verden. Efterspørgsel på ultra moderne, minimalistiske ejendomme har været størst, hvilket har fået arkitekter og entreprenører til at bygge små, supermoderne ejendomskomplekser. Disse intelligente luksuslejligheder har soltag, systemer, som udskifter luften i løbet af dagen og er isoleret på et niveau sjældent set på Costa del Sol.

 

Bed om en PDF brochure og opdaterede pris liste her! gs@bolig-int.dk

 

bolig detalljer

fakta:

PRISER: FRA €235.700
SOVEVÆRELSER: 2 eller 3
BADEVÆRELSER: 2 eller 3
UDSIGT: Terrasser med fantastisk havudsigt
Indvendigt: Klædeskabe, air conditions, store værelser

Pools

45 minutters kørsel fra Málaga lufthavn

 

 

område i costa del sol
 


KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

nye bolig projekter spanien

Ønsker du at spare penge og finde et specielt tilbud på Costa Del Sol? Innovative property er specialister i at finde de bedste boliger, vi arbejder sammen med alle bankerne og er konstant på udkig efter gode muligheder, vi er erfarne i at forhandle og kan spare penge for dig.

Registrer for nyhedsbreve om tvangssalg her!