NYE strand lejligheder ESTEPONA SPANIEN PRISER FRA: €485,000

 

Idylliske omgivelser, kun 5 minutter fra centrum af Estepona. Husene er bygget i et moderne design, med fine materialer og veludført håndværk.

Dette er et fantastisk byggeprojekt af nyelejligheder i Estepno med en moderne design, beliggende på en sjælden første linje strandejendom, blot et par minutter uden for byen.

Denne konstruktion består af 70 luksusboliger. Ejendommene vil også have store åbne boligarealer og en god størrelse terrasser, og alle vil nyde den meget gode havudsigt. Ejendommene vil blive bygget så de lever op til d meget høje standarder med gulvvarme, overlegen isolering og gulv til loft vinduer.

Komplekset vil have smukke fælles haver, et motionscenter og spa-område og vil være et fuldt lukket kompleks.

For mere information omkring dette og andre interessante projekter på Costa del Sol, send os en mail og så derefter sende dig en mail med link til alle de bedste bebyggelser.

gs@bolig-int.dk

 

detaljer lejligheder i estepona til salg

fakta:

BOLIGTYPE: LEJLIHEDER
PRISER: FRA €485.000
SOVEVÆRELSER: 3-5
BADEVÆRELSER: 2-3
Byg Størrelse:
Terrasse:


map estepona spanien  

Søg blandt nye projekter i Estepona her!

Søg blandt lejligheder i Estepona til salg her!

 

KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER NYE BOLIGER I SPANIEN!

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

Ønsker du at spare penge og finde et specielt tilbud på Costa Del Sol? Innovative property er specialister i at finde de bedste boliger, vi arbejder sammen med alle bankerne og er konstant på udkig efter gode muligheder, vi er erfarne i at forhandle og kan spare penge for dig.

Registrer for nyhedsbreve om tvangssalg her!

 


 

 

nye lejligheder costa del sol