sælger ejendomme costa del sol.

sælger ejendomme costa del sol billede

sælger ejendomme costa del sol.  billede


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BED OM TVANGSSALGS-LISTEN HER !!

Vi sælger mange ejendomme, over 20 ejendomme pr. Måned, hvilket sandsynligvis er 10 gange mere end din gennemsnitlige agent.

Du vil modtage mange telefonopkald, flyers og breve, der alle spørg dig om du vil sælge din ejendom, og jeg er sikker på at det kan være en vanskelig beslutning at tage, hvilket agentur du skal vælge.

SPØRG OM EN GRATIS VURDERING! gs@bolig-int.dk

Vi tror stærkt på at vi kan tilbyde dig den bedste løsning.

Hvordan er vi både forskellige og bedre?
1. I årevis har vores internet marketings eksperter genereret tusindvis af ejendomsforespørgsler hvert år, og vi solgte hundredvis af ejendomme gennem hele den økonomiske krise. I bund og grund solgte vi andre agenturers ejendomme. Vi er eksperter i at skaffe villige købere. Nu vil vi også liste ejendomme.
2. Vi bruger over 100.000€ om året på internet promovering i de nordeuropæiske lande. Dette inkluderer brugen af Google Adwords for at få en toprangering, hvor det tæller i Storbritannien, Frankrig, Schweiz, men især i de skandinaviske lande. Vi kan ikke se at andre lokale virksomheder gør dette, de er der simpelthen ikke. En god rangering i Spanien er pæn, men 90% af køberne søger ikke her. De sidder på en sofa i Sverige eller et andet sted.
3. Vi annoncerer permanent i større ejendomsportaler i udlandet, og vi har et meget stort dyrt banner link til vores hjemmeside i Norges største ejendomsportal. Her ser vi igen inden af de lokale konkurrenter.
4. Vi deltager også hyppigt i de fleste internationale ejendomsudstillinger, hvor der tales direkte til hundredvis af kunder i Stockholm eller Manchester i løbet af en weekend, der giver dem information om vores egne ejendomsfortegnelser. Igen har vi aldrig set vores lokale konkurrenter på disse udstillinger.
5. Vi har fulde sideannoncer i internationale ejendomsmagasiner som A Place in The Sun i Storbritannien. Det er meget billigere at annoncere i et lokalt papir her, men 90% af køberne til din ejendom kommer fra andre steder.
6. Vi er medlemmer af det vigtigste agenturnetværk og kan gratis sætte din ejendom op hos 700 lokale og internationale ejendomsmæglere via den fælles database. Det er noget vores konkurrenter også kan gøre for dig.
7. Vi taler 8 sprog og kan sælge og promovere på 8 sprog.
8. Vi vil tage professionelle billeder med en bred vinklet linse gratis.
9. Vi vil ikke fornærme dem ved at anmode om en eksklusiv (normalt agenter med få kunder) eller forudgående gebyr. Og når vi sælger, er vores gebyrer de samme som alle andre agenturer.
For Din Sikkerhed. Innovative Property Sl er officielt registreret ejendomsmæglere her siden 2007. Mange agenturer er ikke registrerede virksomheder i Spanien. Vi er også officielle medlemmer af AIPP Association of International Property Professionals (Den største Ombudsmand for ejendomsmæglere). Vi ejer vores kontorer, og vi har købt dem direkte. En forpligtelse, som ikke er set hos andre agenturer. Vi er forsikrede og vores kontorer indeholder et pengeskab hvor kundens nøgler opbevares sikkert og en alarm.

 

Hurtige fakta!
1. Vi har nye købere hver eneste dag.
2. Vi har et kontor i nærheden af dig.
3. Professionelle kvalitetsbilleder uden beregning.
4. Youtube optimeret video gratis.
5. Din ejendom annonceres på 6 sprog.
6. Annonceret på de store internationale ejendomsportaler.
7. Vi har tusindvis af vores egne kunder.
8. Vi vil promovere din ejendom gennem over 600 ejendomsmæglere.
9. Vi ejer alle vores FILIAL KONTORE og er kommet her for at blive.

info@bolig-int.dk

KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

Søg database igen..

Tilbage til forside

Tilbage til forrige side

Ønsker du at spare penge og finde et specielt tilbud på Costa Del Sol? Innovative property er specialister i at finde de bedste boliger, vi arbejder sammen med alle bankerne og er konstant på udkig efter gode muligheder, vi er erfarne i at forhandle og kan spare penge for dig.

Registrer for nyhedsbreve om tvangssalg her!

Links
Köpa hus i spanien
köpa hus Costa del Sol
köpa lägenhet i marbella
marbella
property for sale marbella
hus i spanien
house for sale marbella
köpa bostad på costa del sol
bostad i spanien
bolig i spanien
bolig på costa del sol
bolig costa del sol
Bolig Marbella
VIDEO FILM AF ANDALUCIA
VIDEO FILM AF PUERTO BANUS
VIDEO FILM AF MALAGA
BENALMADENA - MIJAS - MARBELLA - ESTEPONA

INNOVATIVE PROPERTY S.L.
Registered Real Estate Agents
Registeret Ejendomsmægler
Inscrita en el registro Mercantil de Malaga tomo 4298 Libro 3208 Folio 16 Hoja No MA-91172 

 

QUALIFIED INT. FINANCIAL PLANNER UK International Financial Planning Certificate. Chartered Institute of Insurance United Kingdom.